30. marts 2017

Leje af lokaler

Terapilokaler

RUM søger ny legekammerat!

Hvis du leder efter et terapilokale med central placering, gode faciliteter og ikke mindst, et hyggeligt og rart kollegialt fællesskab, så har du nu mulighed for at leje dig ind i RUM.

RUM er et praksisfællesskab beliggende på Ravnsborggade, hvor 9 psykoterapeuter har deres praksis. RUM har eksisteret siden 2013 og har været siden da været et velfungerende og behageligt terapeutisk fællesskab.

Fællesskabet består af 5 terapilokaler og et venteværelse/køkken/lounge område.

Med en placering på 5 sal, er der masser af lys og ro. Heldigvis er der også en elevator, hvis turen op af trapperne føles lang. Både med tog (Nørreport) og med bus er det nemt at komme til RUM. Når man først kender de listige steder, er det heller ikke svært at finde parkering, skulle man komme i bil.

Udover at have et fagligt fællesskab, så er man som RUM-væsen også en del af et socialt fællesskab, hvor julefrokost og en hyggelig snak over en kop kaffe, er en del af sammenholdet.

Nu er der 1 ledigt lokale på fuld tid. Prisen er 5200,- pr. måned, inklusiv internet og rengøring hver 14 dag. Når du lejer fuld tid, har du mulighed for at underudlejer på dagsbasis til en pris på 1300,- pr. måned. Lokalerne er ledige pr. 1. Maj 2019.

 Der betales ikke depositum, men opsigelse er på 6 mdr.

Lokalet er ikke møbleret.

Adressen er:
RUM 
Ravnsborggade 2-4, 5. sal.
2200 København N.

Hvis du er interesseret, så ring eller skriv endelig til Kresten Kay på tlf. 22 43 53 62 eller kontakt@krestenkay.dk.